Vydra po úrazu otevřeně promluvil! Tohle mu hrozí!

Václav Vydra

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. dubna 2018 13:26

Jsou tomu skoro dva měsíce, co Václav Vydra a Kateřina Brožová spadli z dvoumetrové kulisy, přičemž Vydra dokonce dopadl na hlavu. Jak je na tom populární herec nyní?

Událost se podle Blesku stala během dialogu Agamemnóna s Klytaiméstrou. Vydra spadl po hlavě ze dvou metrů a strhnul dolů i Brožovou. Diváci vykřikli hrůzou, tedy alespoň ti, kteří pochopili, že nejde o součást představení.

Ostatním to však došlo brzy, herec totiž po pádu ležel na zádech a nehýbal se. Po chvíli k nim přiběhli umělecký šéf Juraj Deák a ředitel divadla Tomáš Töpfer a představení bylo přerušeno.

Töpfer následně divákům řekl, že Vydra je v pořádku a představení bude za malou chvíli pokračovat. Divákům se ulevilo a hra po několika minutách opět pokračovala.

Herec se teď k celé události vrací s úsměvem. "Byla to poslední premiéra, kterou jsem měl, a spadl jsem při ní na hlavu – naštěstí to na mně nezanechalo žádné stopy,“ řekl Blesku Vydra.

"Teď mám trochu více času, ale od června mi hrozí nový seriál, co by se měl natáčet, to budou náročné tři měsíce," dodal s tím, že se děsí časové náročnosti, přesto je ale rád.

Vydra také navštívil zemědělský veletrh v Brně, kde ho fanoušci málem ušlapali. Prý se mu to ale nestalo poprvé. "Musel bych si vzít kuklu a i tak by mě určitě poznali. Jste to opravdu vy pod tou kuklou? Už to slyším," vtipkoval.

Témata: Václav Vydra