Anife Vyskočilová promluvila o těhotenství! Tohle se některým maminkám líbit nebude!

Vyskočilová, Anife 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. června 2021 16:37

Anife Vyskočilová se stala babičkou. Sama přitom rodila v poměrně mladém věku 17 let. Nyní prozradila, co si myslí o matkách, které mají děti v pozdním věku.

"Aby žena otěhotněla, tak to se může stát velmi rychle a snadno, pak už je to na tom člověku, jak se k té situaci postaví. Já osobně jsem velmi ráda, že jsem se stala brzy maminkou," řekla serveru extra.cz.

V 17 letech nad tím prý moc nepřemýšlela, měla jen odvahu do toho jít. "Jsem ráda, že mám dospělého syna, díky kterému jsem nyní i babičkou, a já se nemusím starat o to, že bych měla teď v mém věku rodit. Byla jsem šťastná, že porodím kus sebe, takového parťáka na celý život," dodala.

Přiznala, že lidem připadá, že otěhotnění v mladém věku je velké životní omezení, ale podle ní to tak není. "Je to opět o člověku, když chce, tak najde vždy řešení, a když nechce, tak zkrátka nic nedělá," myslí si.

Naopak v pozdním věku by porod  nedoporučovala. "Dnes je mi 47 let a v tomto věku bych rodit určitě nechtěla. První věc je věk, druhá věc je, že nevím, jak bych to zvládla po psychické stránce. Byla bych až příliš starostlivá. Vidím to i na své vnučce, když se o ni starám," svěřila se.

Témata: Anife Vyskočilová