Kazma a jeho zakopané auto: Jak celá šou skončila?

Kamil Bartošek alias Kazma 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. června 2021 15:05

Moderátor Kamil Bartošek alias Kazma v září loňského roku zakopal do země svoje auto a nabídl ho prvnímu, kdo ho najde. Pak se ale svět pohroužil do pandemie a celá šou byla pozastavena. Kde je jí konec?

Kazma se v posledním díle své One Man Show svěřil s tím, že přišel o řidičák. Svůj Range Rover proto nacpal do lodního kontejneru a někde v Česku zakopal.

Do kufru auta navíc vložil milion korun s tím, že i tato cena připadne výherci, který auto objeví. Samozřejmě před zdaněním, stejně jako vozidlo samotné.

Následně ale přišla pandemie koronaviru a celou soutěž zhatila. Od té doby jsme u autě téměř neslyšeli, vyjma Kazmova upozornění, že šou je přerušena. Až dodnes.

Na Instagramu Kazmy se nyní objevily indicie naznačující, že se už brzy dozvíme, jak celá soutěž pokračovala. Velká trojka značí, že za pár dní bychom mohli mít jasno v tom, kdo auto získal a co za celou věcí stálo.

Na jednom z videí na sociální síti také Kazma podotkl, že se musí vrátit domů, protože má ještě nějakou "prácičku". Jestli má právě onu šou není jasné, možná se ale už brzy dozvíme, kdo se stal vlastníkem luxusního vozu.

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma