Tomáš Drahoňovský: Nečekaný odchod z ČT! Neuvěříte, kam má namířeno!

Tomáš Drahoňovský 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. června 2021 13:33

Po Daniele Písařovicové opouští Českou televizi další z výrazných moderátorů. Tomáš Drahoňovský dnes nečekaně oznámil, že ve veřejnoprávní televizi končí. Co bude dělat?

Drahoňovský, který moderoval kontinuální vysílání ČT 24 či její večerní pořad 90', oznámil odchod dnes dopoledne prostřednictvím twitterového profilu.

"Je to asi podobný pocit, jako když opouštíte rodinu a odjíždíte do světa na zkušenou. Je vám smutno, ale těšíte se na zkušenosti, o kterých jste dosud jen přemýšleli. Bylo mi ctí byt 7 let součástí nejlepšího zpravodajství v zemi. Hodně sil, kolegové!" vzkázal.

Zajímavé je pak jeho nové působiště. Drahoňovský totiž zcela opouští mediální svět. Nově bude manažerem řemeslných piv a pivních speciálů pro Česko a Slovensko v rámci Plzeňského prazdroje.

"Není moc pracovních pozic, co by mě přesvědčily k odchodu z nejlepšího zpravodajství v zemi. Tohle je jedna z nich. Chci zkusit, jestli jde vášeň přetavit v zaměstnání. Díky za nabídku a příležitost! Jdeme bojovat za pivo rozmanitější!" uvedl.

Témata: Tomáš Drahoňovský Česká televize