Aleš Háma to řekl jasně: Já a kampaň k očkování? Tohle vzkázal!

Aleš Háma se už nechtěl fotit (foto: Café 80´s) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2021 19:50

Do kampaně k očkování proti koronaviru se v posledních dnech zapojují i některé známé osobnosti, konkrétně třeba Aleš Háma. Známý moderátor se stal terčem kritiky, ze které si ale velkou hlavu nedělá.

Aleš Háma se pochlubil zprávou zhrzené fanynky, která jej označila za Jidáše, protože lidi nabádá, ať se nechají očkovat proti koronaviru. "Styďte se a přeji vám, ať si těch peněz vůbec neužijete," uzavřela svůj vzkaz.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Aleš Háma (@aleshama73)

Moderátor to nenechal bez reakce. "Tak tohle a jiné podobné vzkazy teď dostávám...Co vám budu povídat, tak nějak jsem to čekal, tady v tý naší kotlině, ale rád bych se k tomu jednou a naposledy vyjádřil," napsal na instagramu.

Podle svých slov není žádnou tváří pro očkování. "Jen jsem byl osloven kamarády, jestli bych nepodpořil kampaň. To se zcela bezplatně stalo, protože to považuji za jediné možné řešení jak dostat do normálu zdravotnictví, kulturu, průmysl, školství a vůbec běžný život každého z nás," uvedl.

"Předesílám, že jde jen o můj názor. Prostě selským rozumem vzato spatřuji vyšší koeficient výhodnosti v očkování, než bez něj. A co je podstatné, je to rozhodnutí každého z Vás a moje posty na to nemusí mít pražádný vliv," dodal Háma. 

Témata: Aleš Háma