Co spojuje Boučka, Hámu nebo Geislerovou? O tohle se všichni snaží!

Libor Bouček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2021 16:01

Občas se slavné osobnosti sejdou u nějakého projektu pro dobrou věc. Právě to se teď stalo třeba Liboru Boučkovi a Aleši Hámovi či Ester Geislerové. S čím se všichni snaží pomoci?

Od této středy se mohou nechat očkovat lidé nad 30 let, v nadcházejícím týdnu už se otevře registrace všem osobám starším 16 let. Řada lidí ale nad vakcinací stále váhá.

Proto se v červnu vystupňuje kampaň na podporu očkování proti koronaviru. Jelikož je třeba oslovovat stále mladší ročníky, dohodli se autoři kampaně na spolupráci s populárními osobnostmi, které jsou důvěryhodné pro různé cílové skupiny.

Kampaň bez nároku na honorář už podle ČTK podpořili například herečka a výtvarnice Ester Geislerová, herec a moderátor Aleš Háma, zpěvačka Victoria Velvet, moderátor Libor Bouček, zpěvák Adam Mišík, herečka Iva Pazderková nebo youtubeři Adam Lysek a Lukáš Fritscher.

Podle aktuálních dat ministerstva zdravotnictví bylo do sobotního večera v Česku podáno přes 5,18 milionu dávek vakcín. Ukončené očkování má necelých 1,4 milionu lidí. 

Témata: očkování Aleš Háma Libor Bouček Ester Geislerová