Vendula Pizingerová: Výročí s manželem Josefem! První rande bylo zvláštní!

Vendula Pizingerová s manželem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2021 10:41

Loni se Vendula Pizingerová dočkala také prvního společného potomka s nynějším manželem Josefem. Právě v těchto dnech má pár výročí, takže na to logicky bylo třeba zavzpomínat.

Vendula Pizingerová vytáhla archivní snímek, který vyvěsila na svém instagramovém profilu, a připojila pár vzpomínek na zmíněné chvíle.

"Za pár dní to bude devět let už, co jsme spolu. Neskutečně to letí! Kdo by si pomyslel, když jsme si na prvním rande, což nebylo vlastně rande, koupili letenky na ostrov Lombok. Odlet byl ale až za půl roku. I to by se někomu zdálo moc," přiznala.

Vdova po slavném hudebním skladateli doufá, že bude příležitost se na Lombok ještě někdy vydat. "Teď je těch půlroků 18. To znamená plnoletost! A v tom případě můžeme být i rodiči!" podotkla s ohledem na to, že se jim loni narodil syn Josef.

"Musím se smát, když na tu fotku koukám! Mám dvojdílný plavky a nejradši bych se do Josefa vcucla, abych nebyla na fotce vidět. Jsem se vždycky styděla, že jo. Mám o trochu míň svalů," dodala na závěr Pizingerová. 

Témata: Vendula Pizingerová