Eva Burešová: Energii od fanoušků čerpá i na dálku!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2021 15:40

Celebrity už se dnes většinou neobejdou bez sociálních sítí, které jim slouží ke komunikaci s fanoušky. Jinak to nemá ani Eva Burešová, která na jedné z nich dosáhla zajímavého milníku.

Eva Burešová sice dosáhla 400 tisíc sledujících na instagramu, podle svých slov si ale ještě pamatuje, jak jich byly pouhé dvě stovky. "Od té doby se událo neskutečně moc věcí. Jak po té pracovní stránce, tak po mé soukromé, kterou jsem se s vámi rozhodla sdílet," podotkla.

"Vy jste tady se mnou někteří od úplného začátku a pro mě je to opravdu neskutečný pocit. Je vás zde opravdu hodně a čísla se denně zvedají. Mám radost, že vás má práce, má cesta baví," svěřila se herečka a zpěvačka.

Hvězda Slunečné fanouškům poděkovala za podporu i postřehy. "Často si všímáte věcí, které ani najevo nedám, ale ve skrytu mé duše jsou. Tak moc mě už znáte," poznamenala.

"Ani nevíte, jak moc se už modlím k tomu, abychom se co nejdříve viděli zase naživo. Při nějakém koncertu nebo představení či autogramiádě. Slibuji, že tam opět budu pro vás, a to do posledního člověka. Chybí mi vidět vás na vlastní oči," dodala Burešová.

Témata: Eva Burešová