Monika Bagárová: Rok, co se stala maminkou! Tohle muselo ven!

Monika Bagárová porodila 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2021 13:31

Slavných maminek stále přibývá, nemělo by se však zapomínat ani na ty, které už mají pěkných pár měsíců v této roli za sebou. To platí třeba o Monice Bagárové, jejíž vysněná dcera se narodila před rokem.

Monika Bagárová pochopitelně dceřiny první narozeniny hodně prožívá, věnovala jí celý příspěvek na instagramu. "Moje milá Ruminko, moje vysněné děťátko. Dnes slavíš své první narozeniny. Ve stejný den jako tvůj dědeček, ten nejlepší dědeček, jakého sis mohla přát," spustila.

"Chtěla bych ti poděkovat, jsi to nejcennější a nejkrásnější, co mě v životě mohlo potkat. S tebou život dostal ty pravé hodnoty a začal být opravdu barevnej. Když řeknu, ze nic silnějšího jsem v životě nezažila, tak mi všechny maminky na světě dají za pravdu," svěřila se zpěvačka.

Bagárová holčičce popřála lásku, smích a hlavně zdraví. "Už teď vím, že z tebe jednou bude dobrý a laskavý člověk, který kolem sebe bude rozdávát radost, lásku a dobro," podotkla.

"Děkuji pánu bohu za ten nejcennější dar, jaký jsem od života mohla dostat. Dědo, ty víš, co pro mě znamenáš. Krásné narozeniny Ruminko a Tati," uzavřela Bagárová své přání. 

Témata: Monika Bagárová