Čerstvě vdaná Nikol Štíbrová: Vzkazy nejlepších kamarádek! Co se řešilo?

Veronika Arichteva, Nikol Štíbrová a Martina Pártlová. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. května 2021 13:03

Jak jsme vás informovali o víkendu, Nikol Štíbrová se ještě před porodem dalšího potomka stihla provdat. Nechyběly u toho samozřejmě její nejlepší kamarádky. Co měly na srdci Veronika Arichteva a Martina Pártlová.

Veronika Arichteva i Martina Pártlová se pochlubily společnou fotkou trojice na instagramu. "Ta naše holka už je velká holka. Paní Leitgeb! Neuvěřitelný, co se za jeden rok všechno stalo. Měli jste to krásný. Žádný zdržovačky. Kdo umí, ten umí," podotkla herečka, toho času na mateřské dovolené.

Směrem k Pártlové si pak neodpustila poznámku, kterou jako by naznačovala, že teď už je se svatbou řada na ní. "Víš co, viď," vzkázala Arichteva. "Vůbec netuším," stojí napsáno v reakci.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Pártlová věnovala svatbě své kamarádky rovněž celý příspěvek, v němž připomněla překotný vývoj událostí. "Kurde to byl fofr, že sem si nestihla opatřit ani repre šaty na tu vaší slávu," přiznala.

"Neuvěřitelný, ještě před rokem a půl jsme juchaly v Dubaji a teď už si paní Leitgeb, Veru máma a já to zmákla taky všechno celkem během chvilky. komu čest,tomu čest. Málem jsme se přes ty naše břicha k sobě ani nedostaly. Bylo to báječný a Petr bude šlágr manžel," dodala Pártlová.

Témata: Veronika Arichteva Martina Pártlová Nikol Leitgeb (Štíbrová)