Konvičková fotkou pizzy spustila smršť: Vyhrocená debata o tom, co je svoboda!

Markéta Konvičková šla na pizzu. Reakce lidí ji bezpochyby zaskočily. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. května 2021 11:35 | Aktualizováno: 26. května 2021 22:10

Otevření zahrádek restaurací jen za určitých podmínek, kdy by host měl být schopen se prokázat negativním testem na koronavirus, vyvolává velké vášně. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila Markéta Konvičková poté, co zveřejnila fotografii s pizzou na stole.

Markéta Konvičková snímek doplnila následujícími slovy. "Jsem jenom já tak hotová z těch zahrádek, nádechu a svobody? Normálně si zajít s kočárkem na pizzu, dát si něco dobrého! Díky, díky, díky," napsala. Sama nejspíš nečekala, jakou vyhrocenou debatu tím vyvolá.

Několik dam se na ni obořilo s tím, že pokud je vyžadován test, tak o svobodu nejde. "To máte pravdu. Já to myslela jako nádech pro nás a hlavně, ať už to nějak funguje," reagovala slavná maminka a mluvila v souvislosti s testováním o "nejmenším zle".

"Svoboda vypadá jinak," psali Konvičkové další lidé. "Určitě není, jaká byla, ale už to trošku vypadá," odvětila sympatická blondýnka, které už to časem evidentně začalo lézt na nervy. "Drží mě snad v poutech někdo doma zavřenou?" napsala pod jeden z komentářů.

Lidem pak zpěvačka vzkázala, aby ji tolik nechytali za slovo. "Já jsem prostě šťastná, že si normálně můžu zajít ve zdraví na pizzu. Ať to obnáší, co to obnáší. Prostě můžu," konstatovala.

Konvičkové se pak ještě jedna z fanynek zeptala, zdali půjde na očkování, jakmile to bude možné. "Zatím ne. Není to úplně vyřešené u žen, které chtějí mít ještě rodinu," odpověděla narovinu. 

Témata: Markéta Konvičková