Gabriela Soukalová: Velká zpověď! Neměla jsem to lehké, sáhla jsem si na dno!

Gabriela Koukalová s novým partnerem. 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2021 14:19

Gabriela Soukalová prožívá v posledních měsících poměrně rozporuplné chvíle. Radost z očekávání miminka občas vystřídají starosti kvůli nevyřešeným záležitostem kolem vztahu s exmanželem. Obojí se promítlo do její otevřené zpovědi na sociálních sítích.

Gabriela Soukalová chtěla lidem vzkázat, že si váží jejich vzkazů. "Jsem nesmírně i vesmírně vděčná, že se mi dostalo takové požehnání a krásná událost v podobě budoucí rodiny mě hladí po duši," svěřila se fanouškům.

Někdejší olympionička podotkla, že někdy si život s lidmi pěkně hraje. "Přiznávám, že poslední 3 roky života pro mě nebyly vůbec lehký. Možná jsem si kolikrát sáhla víc na dno, než kdy předtím během sportovní kariéry. I takový je někdy úděl vrcholového sportovce v posportovním životě," konstatovala.

"Věříte, že vše funguje mezi lidmi tak jako ve sportu. Věříte, že podání ruky je důkazem vzájemné důvěry a fair play. Většinou Vás následky brzy probudí! Věřím, že skoro každá situace v životě má řešení. Stačí to jen nevzdat!" poznamenala moderátorka.

O to víc si Soukalová užívá těhotenství. "Tento kouzelný dar beru jako odměnu, že jsem to všechno zvládla a nevzdala se! Ze srdce děkuju všem za podporu, i když už Vám nedělám radost na tratích!" dodala.

Témata: Gabriela Soukalová