Felix Slováček a Lucie Gelemová: Vídají se i po rozchodu! VIDEO jako důkaz!

Felix Slováček a Lucie Gelemová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. května 2021 11:45

Jednou z největších kauz uplynulých dní v českém šoubyznyse byl bezpochyby rozchod Felixe Slováčka a Lucie Gelemové. Kdo se však domníval, že mezi sebou úplně zpřetrhají vazby, ten je na omylu.

Lucie Gelemová ostatně hned deklarovala, že s Felixem Slováčkem zůstávají v kontaktu jako přátelé. Potvrdilo se to hned při první možné příležitosti, kterou byly o víkendu narozeniny slavného saxofonisty.

Výtvarnice zveřejnila video z oslavy s tímto doprovodným textem. "Naší domluvy jsme dostáli a narozeniny přátelsky oslavili. Na zdraví skvělého saxofonisty, klarinetisty, dirigenta, skladatele Felixe (Antonína) Slováčka," vzkázala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Gelemová (@luciegelemova)

"Vážení a milí přátelé, je neděle 23. května a právě před 78 lety jsem se narodil, takže slavím. Jsem po druhém očkování, zdravý, plný energie, elánu, radosti z toho, že se potkám s kamarády, s muzikanty, že si zahrajeme krásný koncert," podotkl Slováček na záběrech.

"A abych předešel dalším spekulacím, tak chci jenom potvrdit, že všechno, co Lucie ve svém sdělení napsala, je pravda. Tím bych rád celou záležitost uzavřel," dodal. 

Témata: Felix Slováček Lucie Gelemová