Drsné přiznání Pomejeho exmanželky! Promluvila o pekle, kterým prošla!

Jiří Pomeje 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. dubna 2018 14:49

Manželství Michaely Kuklové s Jiřím Pomeje trvalo dlouhých 13 let, během kterých si herečka prošla mnohým. Teď otevřeně prozradila, co po boku svého exmanžela zažívala.

Herečka začala poprvé hrát ve třinácti letech. Nerada poskytovala rozhovory ani nechodila na večírky, to vše se změnilo až s Jiřím. "On mi třeba radil i v tom, co mám mít na sobě,“ řekla v rozhovoru pro magazín Ona Dnes.

Údajně z ní chtěl mít hvězdu, což se neobešlo bez omezování. "Tím skončilo to moje úžasné období svobody. Musíte přijmout, že si vás lidé stále prohlížejí. S tím jsem se musela dlouho vyrovnávat a smiřovat,“ vzpomíná Kuklová.

Snažila se však jeho přání vyhovět. "Poctivě jsem se snažila plnit roli "hvězdy", ale nebylo mi to vlastní. Když jsem třeba odhalila své tělo v pánském prestižním magazínu, byla jsem přesvědčená, že jsem někde porušila něco jako své vnitřní vyzařování,“ tvrdí.

Ačkoliv se jí to nelíbilo, musela některé nabídky přijímat proti své vůli, protože potřebovali peníze. "Mám dojem, že tím, že jsem se odhalila, začaly chodit i špatné nabídky, hodně jsem jich odmítala, ale současně jsem některé přijímala pro peníze. Musela jsem, protože Jirka mi na začátku vztahu řekl, že potřebuje veškeré své příjmy investovat do firmy."

K obratu došlo ve chvíli, kdy Pomeje začal vykonávat práci producenta. "Mám za sebou okolo stovky rolí a jen dvě z nich byly od Jirky. A to bylo pro mě nejtěžší období, protože teprve po natočení těchto rolí jsem měla práce nejméně. Stejné to bylo s dabingem. Než firma Jirky začala na nějaký čas vyrábět dabingy, dabovala jsem téměř denně. A ze dne na den se mi všechna studia, až na výjimky, zavřela,“ svěřila se Kuklová.

Vždy se ale domnívala, že jsou si s ve vztahu rovnocennými partnery. To však nebyla pravda a když se mu postavila, vše skončilo. Podle Kuklové to nesl dost špatně a prstýnek hodil do Vltavy.

Teď prochází Pomeje další vztahovou krizí. Andrea s ním vyrazila dveře. Tvrdí, že důvodem je jeho chování, ale i jeho sklony k alkoholu, které zřejmě nepřešly ani poté, co Pomeje bojoval s rakovinou. 

Témata: Jiří Pomeje Michaela Kuklová