Veronika Kopřivová se nebojí: Přiznala, co jí vadí na těhotenství!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický budou rodiči. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. května 2021 16:16

Veronika Kopřivová dospěla k názoru, že mnohé ženy mají tendenci si těhotenství idealizovat. Proto se na základě vlastních zkušeností rozhodla být upřímná a řekla, jak je to doopravdy.

Veronika Kopřivová se pochlubila dalším snímkem z těhotenského focení. "Jsem to já, ale takhle krásně a sexy se opravdu necítím!" přiznala hned na úvod.

"Jedna věc je, jak je to naše ženské tělo úžasné a co dokáže. Ovšem druhá věc je to, jak 'hrozně' se kolikrát během těhotenství cítíme. Všímám si, že se to plno těhulek 'bojí' říct nahlas, protože to často 'schytá' nepochopitelnou reakcí 'nestěžuj si, buď ráda, že jsi těhotná'. Každopádně já se toho nebojím," vzkázala modelka.

Bývalá partnerka Jaromíra Jágra si tedy neváhala postěžovat. "Já osobně se od třicátého týdne cítím fyzicky jak těžce se valící neschopný balvan a vzhledově jak nateklá ošklivá ropucha, který nic nesluší," svěřila se.

"Naštěstí tyhle občasné stavy v těhotenství, kdy bojuji sama se sebou, beru s humorem, tak se tím hlavně netrapte," dodala Kopřivová.

Témata: Veronika Kopřivová