Hana Mašlíková: Chvíle obav v den narozenin! Její miláček musel na operaci!

Hana Mašlíková se svým koněm. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2021 9:56

Hana Mašlíková si včerejší narozeniny vůbec neužila, naopak ji ovládly obavy o jejího miláčka, koně, kterému familiárně říká Dantík. Majestátní lichokopytník totiž musel na operaci. Jak dopadla?

Zatímco Markéta Konvičková k pondělním narozeninám vlastně ani nemusela fyzicky nic dostat, aby mluvila o nejhezčím dárku, jinou slavnou oslavenkyni z těchto dní potkal pravý opak.

Hana Mašlíková měla v úterý 39. narozeniny, ale místo radosti provázely tento den spíš velké starosti. Jejího koně totiž potkaly vážné potíže, které musel řešit veterinář.

"Bohužel dneska nemám moc co slavit, protože k narozeninám mi byl nadělen asi za můj život ten nejhorší dárek. Dneska jde Dantík na amputaci, teď už je na operačním sále," prozradila modelka včera brzy ráno svým fanouškům. Nakonec ale všechno dobře dopadlo.

"Dantík je po amputaci ocasu. Vše proběhlo bez komplikací, probrání z narkózy a následné postavení také v pořádku. V pátek nám řekne paní doktorka, kdy si ho převezeme domů," uvedla Mašlíková o pár hodin později.

Témata: Hana Reinders Mašlíková