Rozchod Slováčka a Gelemové: Prasklo to s předstihem! A ostrá slova o Patrasové...

Felix Slováček a Lucie Gelemová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. května 2021 15:36

Jak jsme vás v pondělí informovali, Felix Slováček a Lucie Gelemová se po sedmi letech vztahu rozešli. Impuls k tomu přišel ze strany výtvarnice, která důvody obsáhleji vysvětlila na sociální síti.

Lucie Gelemová ve vyjádření zveřejněném na instagramu mimo jiné píše, že všechno vyšlo najevo dříve, než chtěli. "Ačkoliv jsme měli s Felixem dohodu, že příští neděli, v den jeho krásných narozenin společně zveřejníme jistou informaci, nešťastně se tomu stalo jinak," uvedla.

Vinu za rozpad vztahu dává také Dádě Patrasové. "Pomluv, intrik a mnoho zlého stran jeho současné manželky, která sebe a i mne dlouhé roky šířením lží zviditelňuje, jsem si v tomto vztahu užila až dost. Život je příliš krátký a já už jej nechci dál trávit v takto toxickém prostředí," svěřila se výtvarnice.

"Vstoupila jsem do nefunkčního manželství, byť bylo manželi z různých důvodů na veřejnosti prezentováno jinak. Předpokládám, že mi přesto bude opět intenzivně 'otloukáno o hlavu', že jsem údajně rozbila rodinu," podotkla.

"Dlouhou dobu jsem naivně věřila ve změnu a pravdu. Nestalo se tak a já volím jinou cestu, kdy Felix přesevše zůstává navždy součástí mého života, nyní však ve vztahu přátelském," uzavřela Gelemová tuto životní kapitolu. 

Témata: Lucie Gelemová Felix Slováček