Veronika Arichteva o těžkých chvílích během mateřství: Občas mám dny, kdy...

Veronika Arichteva porodila 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2021 10:53

Herci prožívají v posledních měsících krušné časy kvůli nedostatku práce, ovšem Veroniky Arichtevy se to tak úplně netýká. Plní si totiž mateřské povinnosti a přiznává, že to není vždycky procházka růžovým sadem.

Veronika Arichteva se koncem loňského září stala maminkou, takže si náležitě připomněla první Mezinárodní den rodiny od té chvíle, který připadl na sobotu. 

"Je to všechno báječný. Krása střídá nádheru. Luka je to nejvíc, co se mi v životě povedlo. Ale občas mám i jiný dny no. Třeba jsou rána, kdy mi nepomůže ani ten jeho úsměv k tomu, abych dělala, že nejsem unavená," přiznala na instagramu.

Herečka dle svých slov také někdy ztrácí nervy u přebalování, oblékání či koupání. "A taky na něj někdy jenom koukám a nic mu neříkám. Jsem u něj. Vždycky budu. Vždycky mu budu krejt záda. I v dospělosti. Ale občas prostě nejedu na sto procent. Přiznávám," svěřila se.

Nakonec ale vždy převáží to dobré. "Jasně, že před spaním prohlížím jeho fotky a těším se, až se vzbudí... ale díky bohu, že teď už chrápe," dodala Arichteva. 

Témata: Veronika Arichteva