Jiřina Bohdalová v nemocnici! Zřítila se ze schodů!

Jiřina Bohdalová (Foto: Petr Hloušek)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. dubna 2018 12:47

Oblíbená česká herečka Jiřina Bohdalová spadla doma ze schodů a musela být převezena do nemocnice. Stalo se tak krátce po Velikonocích poté, co se vrátila z USA

Bohdalová trávila velikonoční svátky ve Spojených státech u kamarádky. Zřejmě se ale po příletu potýkala s únavou z časové posunu, protože se ve čtvrtek odpoledne zřítila ze schodů. 

Byla proto převezena do Vinohradské nemocnice na ošetření, naštěstí se ale neprokázalo žádné závažnější zranění. "Teď už je doma. Je pohmožděná, dává si obklady, a určitě si to vyžádá několik dní. Ale jinak je v pořádku,“ řekl Blesku režisér Zdeněk Zelenka.

Původně se totiž spekulovalo o možných vážnějších komplikacích. Na stránkách Divadelního klubu Střelnice Rumburk se totiž objevilo oznámení, že její dcera Simona Stašová kvůli zranění své matky zrušila představení. 

"Zdravotní stav její matky, paní Jiřiny Bohdalové se prudce zhoršil a primář se domnívá, že přítomnost její dcery je nutná. Od pondělí s námi začne agentura vyjednávat náhradní termín představení. Jakmile obdržíme informaci o náhradním termínu, budeme vás informovat. Situace divadelní agenturu i nás velmi mrzí, nicméně nemá v tuto chvíli jiné řešení. Děkujeme všem za pochopení,“ napsalo divadlo.

Témata: Jiřina Bohdalová