Vydělával miliony, teď nemá ani minimální mzdu?! Takhle žije Řepka!

Tomáš Řepka 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. dubna 2018 11:29

Tomáš Řepka si za časů profesionálního fotbalisty vydělával miliony korun. Teď je ale vše jinak. Údajně se nechal zaměstnat a pobírá mzdu, která nedosahuje ani té zákonné minimální.

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová jsou zejména díky poslednímu pornoskandálu všem na očích. Ostatně i oni sami na internetu zveřejňují pomalu každý svůj krok. Nikdy se však nepochlubili tím, co nyní bývalý fotbalista dělá.

Podle informací, které má Expres.cz k dispozici, se nechal zaměstnat jako hlídač parkoviště. "Na konci roku mu sice smlouva skončila, tu mu ale letos znovu prodloužili. Má platit rok. A Tomáš má na starosti kontrolu vozového parku. Pracovní dobu nemá danou fixně, ale chodí tam dost nepravidelně,“ sdělil serveru zdroj z jeho okolí.

Vedení společnosti, kde má být zaměstnán, ani sám Řepka se k tomu nevyjádřili. Podle všeho se ale nyní musí spokojit s mnohem nižším příjmem.

Řepka totiž na Spartě vydělával statisíce korun měsíčně a mohl si tak fotbalem vydělat miliony. Nyní by ale jeho výdělek měl činit 9500 korun. 

Témata: Tomáš Řepka