Proč krachlo manželství Andrey a Jirky Pomeje? Nové informace

Andrea Pomeje 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. dubna 2018 18:35

Manželství Andrey a Jiřího Pomeje je v krizi. Po těžkém boji s rakovinou tak přišla další rána, za kterou si tentokrát ale zřejmě může sám. Podle Andrey je totiž důvodem jeho pití.

Andrea a Jiří Pomeje už nejsou spolu. Zatímco ona ukončila vztah, on se s tím musí vypořádat. To je alespoň prozatimním výsledkem hádek, které mezi sebou měli od jeho návratu z nemocnice.

Co přesně ale bylo důvodem? Andrea tvrdí, že alkohol. "Je mi to strašně líto, ale nejde to dál. Spějeme opravdu k rozvodu. Jirka už nyní rakovinu nemá, je vyléčený, ale jestli se okamžitě nezačne léčit i kvůli alkoholu, vrátí se mu to. Sám přiznal, že ví, že ji dostal kvůli pití. Nechci na něj házet špínu, to vůbec ne," řekla extra.cz.

"Devastuje mi to ale srdce, že se tak blízký člověk postupně mění a ničí. Bez ohledu na to, že má rodinu, že má malou dceru. Musím se o ni postarat aspoň já a začít myslet i na sebe. Poslední rok to bylo tak strašně těžké, že se celá situace podepsala i na mém zdraví,“ řekla dodala Pomeje.

Spekulovalo se, že Andrea Jiřího vyrazila, to ale zřejmě není zatím pravda. "Už dlouho to bylo strašně náročné, pořád jsem držela, ale už to nejde dál. Jirkovi chybí pokora. Každý jiný by nemoc pochopil jako varování, u Jirky se ale situace spíš nemocí ještě zhoršila. Šlo to až do situace, kdy už je to vyloženě hardcore. Podle mě Jirka potřebuje kromě léčby závislosti na alkoholu i psychologa,“ dodala pro extra.cz Andrea.

Tvrdí, že Jiří měl problémy už dávno před rakovinou, akorát se teď vystupňovaly. "Já se rok snažím, aby si Jirka zachránil život, on pro to ale neudělal vůbec nic. Spíš naopak. Jeho přístup k životu je kontraproduktivní. Je to psycho a nedá se v tom absolutně žít. Bohužel,“ dodává Pomeje.

Pomeje nemá ani tak lehký život. Utápí se v dluzích a je na manželce finančně závislý, navíc neměl daleko ke sklence alkoholu. To by mu ale nyní neprospělo ani po zdravotní stránce. Pomeje už téměř rok bojuje s rakovinou hrtanu. Oporou v jeho těžké chvíli nebyla jen jeho rodina, ale i veřejnost a dokonce i kolegové.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje