Kamila Nývltová o drsné proměně: Neměla měsíčky, tablety místo jídla!

Kamila Nývltová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2021 14:50

Kamila Nývltová na sociálních sítích hodně zmiňuje cvičení. Nedávno popsala drsnou proměnu těla, při které se nevyhnula extrémům. Se zdravým životním stylem to moc společného nemělo.

Kamila Nývltová se rozhodla podpořit své fanynky, které se snaží se sebou něco udělat. "Nejsem žádný fitness trenér, ani guru, ale sama jsem si proměnou prošla a vím, jak je to těžké," uvedla na instagramu.

Upozornila však, že výsledky nejde chtít hned. Sama má prý na sobě i po 13 letech stále co vylepšovat. "Ale tady si připomenu, že jsem to zvládla a takhle už jedu 13 let," podotkla.

"Někdy přiberu 3 kila a někdy zase 3 zhubnu. Cvičím, jím zdravě a k tomu mám pár svých doplňků, které mám vyzkoušené. Jsem zdravá, tělo mi funguje a díky tomu jsem svým způsobem v pohodě," svěřila se zpěvačka.

Nývltová ovšem připustila, že i ona zažila krušné chvíle. "Kolikrát jsem se snažila nejíst, pít odtučňovací drinky a jedla divný tablety... akorát mi to rozházelo totálně organizmus, neměla jsem měsíčky a byla jsem psychicky mimo," dodala. 

Témata: Kamila Nývltová