Lucie Křížková brání odsouzeného manžela: Jste totálně mimo, vzkazuje lidem!

Lucie Křížková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. května 2021 9:10

Lucie Křížková bezpochyby prožívá jedny z nejtěžších chvil svého života, včerejší Den matek si tedy opravdu neužila. Naopak se pustila do křížku s lidmi, kteří bez znalosti věcí psali nepěkné věci.

Jak vás stars24.cz informoval, její manžel David má jít na tři a půl roku do vězení. V neděli navíc přiznala, že ho čeká ještě jeden soud. O tom ale její příspěvek nebyl.

Moderátorka lidem připomněla, že trestní kauzu nikdo z nich podrobně nezná. Má však pochopení pro ty, kteří nevěří jejím slovům, že je v celé záležitosti obětí. "Zároveň si ale myslím, že právě z neznalosti případu a všech okolností nemusíte do manžela 'kopat'," podotkla na instagramu. 

Někdejší miss rozčílily především některé konkrétní zprávy. "Názory typu: 'Nahrabal si, teď si to odsedí a pak se bude mít dobře,' jsou totálně mimo. Totálně," napsala.

"Netvrdím tu, že by za svou neznalost, neopatrnost a naivitu neměl dostat trest. Jen pořád věřím, že Boží mlýny melou a trest bude spravedlivý pro všechny. Prosím vás, už jen s ohledem na naše děti, buďte tu slušní," vzkázala fanouškům.

Témata: Lucie Křížková David Křížek