Šárka Grossová je prý bez peněz. Tři roky po smrti expremiéra Grosse manželka prodává jeho byty

Stanislav Gross a vdova po něm s dcerami 9

Autor: Lelková, stars24.cz

5. dubna 2018 11:31 | Aktualizováno: 5. dubna 2018 16:49

Vdova po expremiérovi Stanislavu Grossovi (†45) se zbavuje dědictví co to dá! Nedávno prodala byt na pražském Smíchově, za který by jí mělo přijít až sedm milionů korun! Teď si už nebude muset stěžovat na nedostatek financí.

Nemoc a následná smrt Stanislava Grosse, který zemřel 16.dubna 2015, vdovu Šárku vyčerpala jak po psychické stránce, tak i po finanční. Hlavně řešení pozůstalosti ji prý stálo všechny úspory.

Vdova žila doteď z peněz, které dostává za pronájem restaurace na Praze 5, výtěžek z prodeje bytu jí tak přijde velmi vhod! Na byt ale v té době byla ještě víc jak pětimiliónová hypotéka. Bylo nutné tedy nejdříve splatit hypotéku, a poté se Šárce uvolnil zbytek peněz. Prozradil její blízký zdroj Blesku.

Dalším zdrojem peněz by pro ni mohl být prodej bytu na Floridě, který si s manželem pořídili v roce 2008 za 13 milionů korun. Již v minulosti prozradila, že by se bytu ráda zbavila, jelikož udržování nemovitosti v Miami je velmi náročné.

Po Stanislavu Grossovi, tu zůstaly mimo nemovitosti, i dvě krásné dcery Natálie (15) a Denisa (20). Mladší Natálku můžeme znát z populárního muzikálu Ples upírů. A starší Denisa se věnuje fotografování, na které ji nalákal její starší přítel Robin Puškáš.

Témata: Šárka Grossová (vdova po Stanislavu Grossovi) Natálie Grossová (dcera Stanislava Grosse) Denisa Grossová (dcera Stanislava Grosse)