Honza Musil promluvil o exmanželce: Stará láska nerezaví!

Honza Musil s bývalou manželkou Ivetou. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2021 15:05 | Aktualizováno: 6. května 2021 22:05

Populární moderátor Honza Musil nepatří k těm, kteří by za sebou pálili mosty. Dokládá to jeho vztah s bývalou manželkou Ivetou, o níž se srdečně vyjádřil na Instagramu.

Je známo, že Musil se ženil velmi mladý, a to dokonce pod zákonem stanovenou hranicí. S dnes už bývalou manželkou Ivetou se museli nechat zplnoletit a následně spolu porodily dvě děti.

Jejich manželství ale netrvalo věčně. Po čase se rozvedli a moderátor si našel přítele, s nímž vstoupil do registrovaného partnerství. Přesto, jak vidno, svou bývalou lásku stále drží ve svém srdci.

Na sociální síti jí totiž napsal velmi vřelé věnování k narozeninám, a zavzpomínal dokonce i na jejich mládí. „Když jsme byli mladí, smáli jsme se s Ivetkou tomu, že je o měsíc a 21 dní starší než já. V současné době už takové drobnosti jako je věk neřešíme,“ napsal.

Následně jí veřejně popřál všechno nejlepší k narozeninám a popřál jí zdraví, štěstí i lásku. „Mám tě rád, máme tě moc rádi! A neboj - za měsíc a 21 dní tě doženu a budeme opět se stejnou číslovkou,“ zavtipkoval v závěru populární moderátor.

Jak Musil sám připomíná, za nedlouho čeká oslava narozenin i jeho. Ke konci června překročí další rok svého života a oslaví už 54. narozeniny. Na to, jakého přání se mu dostane, si ale musíme ještě chvíli počkat.

Témata: Jan Musil