Patrasová vytáhla na Slováčka těžký kalibr! Fotky, které vše mění, se neměly dostat ven!

Felix Slováček a Dagmar Patrasová slaví Velikonoce na chalupě 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. dubna 2018 15:05

Ačkoliv jsou Dáda Patrasová a Felix Slováček stále manželé, údajně se skoro vůbec nestýkají. Tvrdí to alespoň Slováček, který už několik let randí s přítelkyní Lucií Golemovou. Jeho manželka ale zveřejnila fotky, které ukazují, že je vše jinak!

Slováček tvrdí, že se s Patrasovou už téměř nestýká a ve vzduchu visí i rozvod. Oblíbená herečka a zpěvačka ale zveřejnila fotografie z rodinné oslavy velikonočních svátků, na kterých se ukazuje, že může být vše jinak.

"Posezení s koledníkama na chalupe. Rodinna pohoda," napsala u jedné z  fotorafií, na nichž je kromě ní i Slováček. Na druhém snímku je hudebník u jednoho stolu s jejich dcerou Aničkou Slováčkovou. "My jsme v pohode na chalupe," píše Patrasová.

Na třetí fotografii poslal vzkaz Blesku. Píše u ní: "Pane Turku z z Blesku jak to mate doma Vy? Budete rejpat dal?"

Vrací se tedy Felix zpět ke své právoplatné manželce? Tuto otázku si teď všichni kladou. Médiím sdělil, že už se s manželkou nevídá a do vily, kde žili společně, nejezdí. Důkazy však mluví proti němu.

Felix ale žije se svojí novou partnerkou již čtyři roky. Při rozhovorech se netají tím, že by ještě rád měl potomka. Jeho přítelkyně Lucie Gelemová však v dohledné době děti neplánuje, jsou ale zamilovaní a tak si prý nedokážou budoucnost představit po boku někoho jiného.

Slováček také tvrdí, že si nepřeje, aby byla jeho partnerka nazývána milenkou. Podle něj po čtyřech letech vztahu už nejde o milenku. Jsou zamilovaní a nepřeje si, aby kdokoliv urážel jeho protějšek. Jde prý o opravdový vztah plný lásky.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček