Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: Posezónní volno nemohli využít jinak!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2021 12:02

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová nemají během roku moc chvilek, kdy mají několik dní v kuse jen sami pro sebe. Právě v těchto dnech jedno takové období prožívají. Hokejistovi totiž skončila sezóna a příprava na novou ještě nezačala.

Kdyby šly věci podle plánu, mohli už být dávno na dovolené. Kladenští Rytíři však postoupili do extraligy až v nejzazším možném termínu, tedy po sedmém utkání finále první hokejové ligy. Tak tuhý boj nečekal ani hrající majitel klubu Jaromír Jágr.

Po úspěšném klání si všichni hráči samozřejmě zaslouží pořádnou dovolenou. Neváhal ani Tomáš Plekanec, který se navzdory všem opatřením při cestování rozhodl vzít rodinu do zahraničí. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Konkrétně na portugalské souostroví Madiera, odkud se ozvala fanouškům jeho životní partnerka Lucie Šafářová. Někdejší úspěšná tenistka zveřejnila rodinný snímek na instagramovém profilu.

Kladenští fanoušci bezpochyby přejí Plekancovi zasloužený odpočinek. Zvlášť když mají jistotu, že bude v dresu Středočechů pokračovat i v následujícím ročníku. 

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová