Ornella Koktová: Pocity jako před smrtí, ale z nejhoršího je snad venku!

Ornella Koktová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2021 10:00

Ornelle Koktové se během pár dní dvakrát obrátil život vzhůru nohama. Nejprve se stala již trojnásobnou maminkou, vzápětí ale začal její vlastní boj o život. Nyní to už vypadá, že je snad z nejhoršího venku.

Ornella Koktová si radost z narození vysněné dcerky moc dlouho neužívala. Jen pár dní po porodu skončila v nemocnici, a to dokonce na jednotce intenzivní péče. Podle jejích dřívějších slov za to mohl nález ve střevech, předtím si ostatně stěžovala na velké bolesti břicha.

Trojnásobná maminka zůstává v péči lékařů, ačkoliv se její stav pomalu zlepšuje. "Vypadám jako z filmu Amadeus, jak měl Mozart těsně před smrtí a psal poslední díla," podotkla v pondělí ve videu na instagramu.

"Tak takhle špatně jsem asi ještě nevypadala," konstatovala také. Na závěr však zmínila alespoň něco pozitivního. "Každopádně už prý mám trochu lepší krev," dodala.

O něco později Kotková ještě sdílela záběry ze sedla koně. "Pokud vše půjde dobře, tak tento pohled uvidím nejdřív za tři až čtyři měsíce," svěřila se fanouškům. 

Témata: Ornella Koktová