Máme rádi Jiřinku: Důstojná náhrada za neuskutečněnou oslavu!

Jiřině Bohdalové uspořádali oslavu v pořadu Máme rádi Jiřinku na Primě. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. května 2021 14:44

Z plánů na velkolepou oslavu dnešních devadesátin Jiřiny Bohdalové vzhledem k okolnostem sešlo, ale nakonec dorazila televize s důstojnou náhradou za všechny nenaplněné plány. Dívali jste se?

Jiřina Bohdalová si dnešní oslavu významného životního jubilea jistě uměla představit jinak, ostatně její spolupracovníci měli velkolepé plány. Jenže okolnosti, především probíhající koronavirová epidemie, všemu učinily přítrž.

Její dvorní režisér Zdeněk Zelenka chtěl přitom uspořádat i s fanoušky oslavu v pražské O2 aréně. Nakonec musela slavná herečka vzít zavděk tím, co pro ni připravila jedna z tuzemských televizí.

Konkrétně to byla televize Prima s pořadem Máme rádi Jiřinku, který se vysílal v neděli večer. Za celým nápadem stál především velký obdivovatel Bohdalové Libor Bouček.

"Měli jsme jediný cíl. Vytvořit velkou televizní oslavu pro diváky a Jiřinku. Něžně prolétnout tím, co dělala, a v čem excelovala. Ta sestava, co přišla do studia, je výjimečná. Ve všech ohledech," konstatoval moderátor na instagramu. 

Témata: Jiřina Bohdalová