Jak vypadá Ewa Farna v civilu? Podívejte se sami!

Ewa Farna 9

Autor: Lelková, stars24.cz

9. dubna 2018 18:15

Zpěvačka Ewa Farna (24), je vyhlášená především módními přešlapy, kterých je vždy plný internet! Jak na své koncerty, tak na nejrůznější akce se Ewa nebojí experimentovat. V dnešní době by extravagantnost až tak nevadila, problém je spíš v tom, že Ewu dělají její outfity o tři velikosti větší. Jakmile se ale oblékne jako obyčejná holka, tak je to zcela něco jiného!

Nedávno se pochlubila na svém instagramovém profilu fotografií, na které rozhodně nemá jeden ze svých nepovedených modelů, ale má na sobě prostě džíny a bundu s kožíškem. A najednou je z ní zcela normální holka, které to moc sluší.

Obyčejnost této fotky ocenili i její fanoušci, kteří pod fotku přidávají samé pozitivní ohlasy. Ewa sice má pár kilo navíc, i jak zpívá ve své písničce, ale jakmile se oblékne normálně a nedává to ještě více najevo oblečením, všichni jako by to přehlíželi. Naopak ji ještě pochválí.

Možná by se Ewa mohla zamyslet nad zvláštními modely, ve kterých vystupuje, a zvolit prosté triko a kalhoty. Pak by se třeba posluchači věnovali spíš jejímu hlasu než outfitu.

Témata: Ewa Farna život Móda