Libor Bouček přiznal: Legendární hokejista Jágr ho dojal!

Libor Bouček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2021 17:10

Libor Bouček má pro fenomenální Čechy velkou slabost, ať už to byl Karel Gott nebo stále je Jiřina Bohdalová. Jelikož má jako divák blízko také ke sportu, vysekl v tomto týdnu velkou poklonu Jaromíru Jágrovi.

Legendárního hokejista si totiž s mateřským Kladnem vybojoval návrat do nejvyšší soutěže. Liboru Boučkovi tím uhranul. "Možná se někdy slova o tom, co zmůže jeden člověk, můžou zdát nadnesená a přehnaná, ale důkazy o pravdivosti přináší sport," podotkl na úvod.

Připomněl i příběhy jiných českých hokejových legend s tím, že tenhle je ještě silnější. "Nejlepší Evropan, co kdy hrál hokej. Mohl v klidu glosovat a trénovat na Floridě nebo v Torontu. Všude by byl zván a ceněn. Uznáván v pravým slova smyslu. A my ho máme tu. Zůstává v Česku. Kde slova nejsou vždy dle zásluh," konstatoval moderátor. 

Zároveň připomněl cestu Kladna k postupu. O finále pak mluvil v superlativech. "Jsem šťastnej, že jsem bez dechu tenhle zápas viděl," napsal.

"Jsem šťastnej, že hvězda Jaromíra Jágra trefila mojí generaci naplno. A že můžeme vyprávět o tom všem za doprovodu jeho geniality stále na ledě. Díky, kamaráde, a gratuluju. Čím je člověk starší, tím víc má sklony k dojetí. Ale tady je to na místě. Smekám," dodal Bouček. 

Témata: Libor Bouček Jaromír Jágr