Rozvraceč Kajínek? Vazby na Gotta a problémy jedné z nejslavnějších českých kapel!

Jiří Kajínek

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. dubna 2018 11:20

Kapela Chinaski přišla o jednoho člena týmu. Opustil ji manažer, který mimo jiné spolupracoval i na besedách omilostněného vězně Jiřího Kajínka. A o členové kapely nepřekousli.

Kajínek ve spolupráci s Pavlem Tichopádkem začal po svém propuštění na svobodu objíždět česká města a pořádal besedy, za které inkasoval pěkný balík peněz. 

Díky této spolupráci ale manažer přišel o jednu z kapel, pro které pořádal koncerty. "On mi řekl, že dělal koncerty Karlu Gottovi, Ortelu a teď měl dělat Chinaski, ale ti mu napsali, že jedině, když se se mnou rozejde. Tak jim to zrušil,“ řekl podle Expresu Kajínek.

"Řekl mi, když jsme byli zrovna v Ostravě, že mu zavolali s tím, že jestli jim chce zařizovat koncert, tak se mnou musí ukončit spolupráci. Paradoxem bylo, že jsme se právě tam domluvili, že spolu již nebudeme spolupracovat. Přesto jim řekl, že se jimi nenechá vydírat. To se mi od něho vyloženě líbilo,“ dodal Kajínek.

Sám Kajínek přitom také začal pronikat do světa hudebního šoubyznysu. Spolupracoval s hudebníkem Pavlem Ryškou na písni „Nikdy to nevzdávej“. 

"Já jsem natáčel už předtím, když jsme natáčeli seriál Já, Kajínek, natočili jsme 60 hodin. A z toho jsme odvysílali jen zlomek. Takže nemám žádný problém s kamerou. Já se na nic nepřipravuju, nikdy jsem neviděl žádný scénář. Cokoliv natáčíme, vždy je to jednoduché – přijdu a buď odpovídám nebo neodpovídám," prozradil serveru stars24.cz Kajínek.

Přiznal také, že ho před nějakou dobou oslovilo pár lidí, že by mu chtěli po republice zorganizovat besedy. "Že o to lidé mají zájem. Takže jsme se domluvili s jedním klukem z Uherského Hradiště, který chtěl uspořádat nějaké akce. Pak se do toho ale začaly plést různé radnice, začaly mít problém s tím, že je to prý nemorální a že jsem kontroverzní," dodal.

Témata: Jiří Kajínek chinaski