Anička Slováčková o nelehké současnosti: Tohle ji drží nad vodou!

Anna Slováčková a Patricie Fuxová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2021 8:40

Anička Slováčková rozjela svou uměleckou dráhu hned na dvou frontách, jednou z nich je hudební kariéra. Muzikanti ale od loňského jara prožívají hodně nelehké časy. Co drží nad vodou zpěvačku a herečku?

Aničce Slováčkové se kromě herecké kariéry slibně rozjížděla i ta hudební, jenže nejprve jejím plánům zasadila ránu vážná nemoc a následně také koronavirová pandemie. V takové situaci pochopitelně není jednoduché si zachovat pozitivní přístup.

Dceři slavných rodičů si to podařilo díky skvělým fanouškům. "Chtěla bych vám všem ohromně poděkovat za to, jak krásné reakce mi od vás na desku chodí," vzkázala na instagramu.

Lidé si podle ní neumí představit, jak moc ji to při současném stavu věcí pomáhá. "Ani netušíte, jak mě to teď drží 'umělecky nad vodou' a co to pro mě opravdu znamená," konstatovala.

Slováčková nyní vyhlíží návrat na pódia. "Neskutečně se těším, až vám to s celou mou kapelou zahrajeme na koncertech a hlavně na křtu, který máme stále v plánu a snad se konečně brzy rozhodne, co, jak a kdy bude," dodala.

Témata: Anna Slováčková