Markéta Konvičková: Pravda o jiném rozměru cestování! Co se změnilo?

Markéta Konvičková vyrazila poprvé od narození dcery do ciziny. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. dubna 2021 13:39

I když cestování v současnosti poměrně komplikovanou záležitostí, hned několik českých celebrit v uplynulých měsících vyrazilo na ostrov Tenerife. Naposledy to byla Markéta Konvičková, která si toto rozhodnutí nemůže vynachválit.

Markéta Konvičková s sebou do Španělska vzala i několikaměsíční dceru a tvrdí, že holčička nikdy nebyla šťastnější. "Ten týden u moře jsme si fakt užili. Máme teď zase důvod makat, těšit se na další dobrodružství a jednou se tam třeba vrátit," svěřila se na instagramu.

Podle zpěvačky miminku tato zkušenost prospěla. "Strašně ji to pomáhá. Usíná v kočárku, na velké posteli u bazénu. Utahaná, zvědavá. Čerstvý vzduch a příjemný vánek," vysvětlila.

"To Tenerife je fakt boží pro rodiny, malé děti. Klima je akorát, brzy ráno a večer je na tenký svetřík přes šaty a přes den je na koupání jak v bazénu, tak v moři a sluníčko je ostré," konstatovala.

Konvičková si první cestovatelský zážitek po narození dcery nemůže vynachválit. "Ta dovolená má úplně jiný rozměr, když jste tři," uzavřela svůj příspěvek. 

Témata: Markéta Konvičková