Ewa Farna otevřeně o smutné osobní zkušenosti: Lynč kvůli vzhledu!

Ewa Farna 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. dubna 2021 10:10

Vzhled řeší lidé mezi sebou i dnes, i když Ewa Farna má podle všeho pocit, že je to lepší než před nedávnem. Tehdy totiž na vlastní kůži zažila, jaké to je být lynčována. Teď se o tom rozhodla promluvit.

Ewa Farna dala najevo, jak moc ji těší, že se dnes ženy nemusí stydět za své křivky. "Kdyby tento trend vládl před několika lety, pravděpodobně bych nebyla lynčována, v době, kdy jsem se měnila z dívky na ženu," svěřila se v polštině na instagramu.

Tehdy to pro ni prý vůbec nebylo snadné období, kdy jí bylo vyčítáno, že už nevypadá stejně. Vzápětí připomněla, že za štíhlou postavou zdaleka nemusí být zrovna ideální životní styl. 

"Znám případy velmi štíhlých modelek, které opravdu jedí nezdravě, kouří, užívají povzbuzovadla, nespí a všichni jim tleskají, že jsou štíhlé, takže je vše v pořádku," podotkla zpěvačka.

Farna je ráda, že dnes není jeden ideál ženské krásy. "To však v žádném případě neznamená výsměch nebo povolení nenávidět štíhlé nebo atletické postavy. Je to absurdní. Zdraví je nejdůležitější," dodala.

Témata: Ewa Farna