David Horváth je dítě štěstěny? Přežil pád vrtulníku s Kellnerem, pak oznámil další novinu!

David Horváth

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. dubna 2021 10:42

Snowboardista David Horváth má z pekla štěstí. Byl jediným pasažérem, který přežil pád helikoptéry na Aljašce, při němž zahynul nejbohatší Čech Petr Kellner, a následně světu oznámil další šťastnou zprávu.

Sportovec má za krátkou chvíli druhý důvod k radosti. Nejen, že přežil svou vlastní smrt, ale pak se mu dokonce narodil syn!

"Tak prožívám toho dost a hlavně dost naplno. Jsou dobré dny a zlé dny. Dnes máme další super den - David - měří 51 centimetrů, váží skoro 4 kilogramy," napsal na sociální síti!

"Oba zdrávi a všichni šťastní, ať žijeme," dodal snowbordista, kterému se syn narodil ani ne měsíc po vážné nehodě. Bývalý český reprezentant ve snowboardingu následně strávil několik dnů v místní nemocnici ve vážném stavu.

V oblasti se v době nehody konalo finálové kolo soutěže pořádané legendou snowboardingu Travisem Ricem. Středisko Tordrillo Mountain Lodge označují provozovatelé za nejluxusnější resort na Aljašce, která je díky množství nedotčených svahů a klimatickým podmínkám už několik desetiletí takřka posvátným místem pro mnohé vyznavače jízdy ve volném terénu.

Témata: David Horváth