Libor Bouček se pochlubil novou fotku syna! Tohle jako tatínek prožívá!

Libor Bouček 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. dubna 2021 15:48

Moderátor Libor Bouček se před několika týdny stal otcem malého Alberta, a právě změna životní role ho přivedla k mnoha zjištěním. Přišel například na to, že spolu s dítětem se výrazně ztenčí společenské vztahy.

Společnost, setkávání, přátelé, diskuse. Množina těchto životních součástí se podle Boučka povážlivě tenčí. "Může to vypadat, že jste rezignovali a podlehli kouzlu, že kašlete na kámoše a jste posedlí jen ratolestí, ale každé odcházení do práce od něj je naplněno nebývalým druhem stesku. a hlavně, toho času najednou máte razantně míň," svěřil se s novým zjištěním.

A ne jediným. Upozornil také, že v kolotoči nálad svého dítěte by rodič neměl mít racionální ani jinou snahu se vyznat. "Když se rozpláče v náručí, okamžitě viním sebe a říkám si, co jsem udělal špatně, co se mu nelíbí, proč se neusmívá; řešení - samospád - za deset sekund je všechno jinak - jediné, čím se člověk může vést, je čistá a přirozená láska. Snad," zamýšlí se.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Libor Bouček (@liborboucek)

Stejně tak si váží tichých večerů, "Ty tichý unavený večery ve dvou jsou skvělý. Bez jediného slova se jen nesete na vlně štěstí. Je tady. Je rodinou. A místo televize sledujete na tabletu live přenos z kamery nad postýlkou," píše.

Navzdory tomu ale vnímá rodičovství jako srandu. "Dostávaj mě ty minuty, kdy člověk vymyslí co nejabsurdnější postup na posílení stisku dlaně a další motoriky a najednou dostane za odměnu pohled a úsměv. možná šibalskej, možná se mi to zdá. ale je tam. ten úsměv je konečně pochopením slova odměna. A směje se dost. Někdy až hurónsky. Když se podívám na sebe, tak pochopím," svěřil se moderátor.

Témata: Libor Bouček