Markéta Konvičková zase žije naplno: Z dovolené posíla jasný vzkaz!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2021 12:32

Markéta Konvičková dávala na sociálních sítích najevo, jak ji trápí nejrůznější omezení v souvislosti s koronavirem. Proto odcestovala i s dcerou, které není ani rok, na Kanárské ostrovy. Všem to nyní vřele doporučuje.

Podle Markéty Konvičkové by měl podobnou cestu podniknout každý. "Ta volnost, svoboda, nadhled a konečně se nadechnout a přijít na jiné myšlenky. Mně to pomohlo neskutečně," napsala na instagramu a připojila příběh.

"Bavili jsme se na recepci s paní, z Polska, která na Tenerife žije už 13 let. Říkala, že neposlouchá zprávy, nezapíná televizi a že je to všechno o nastavení hlavy a je tady šťastná. Její děti jsou šťastné. Každý den tráví naplno," popsala zpěvačka. 

Lidem doporučuje, aby - pokud mají tu možnost - neváhali. "Zkuste opravdu žít naplno a upnout se na to hezké. Je to u nás už náročné pro všechny, samá negativa, i ti největší optimisti, které znám, ztrácejí víru. Že bude líp," konstatovala.

"Jestli něco bude nebo nebude, to nevím.  Já to mám tak, že se snažím neřešit, co bude, ale co je, dokud to je. A teď zrovna jdu přebalovat to moje kvítko akční a věnovat se ji. Protože to má největší smysl," dodala Konvičková. 

Témata: Markéta Konvičková