Moderátorka Gabriela Lašková porodila své první dítě! Je to kluk s neobvyklým jménem!

Gabriela Lašková 7

Autor: Lelková, stars24.cz

3. dubna 2018 9:31 | Aktualizováno: 3. dubna 2018 12:05

Česká Miss 2013 Gabriela Lašková (28), se konečně dočkala miminka! Syna, kterému dali s manželem Filipem (29) jméno Benedikt, porodila na Velký pátek. O novinku se podělila s fanoušky na sociálních sítích.

Neuvěřitelný pocit štěstí a lásky. Jsem maminka. Aneb jak by mnoho z Vás řeklo: UŽ! Maličký Benedikt se narodil na Velký pátek, chtěli jsme si ho první dny nechat jen pro sebe, rodinu a nejbližší přátele. Ale dneska jsme si ten náš poklad dovezli domů a já už se nemohla dočkat, až se o tu radost podělím. Je to prostě neuvěřitelný. Jak já ho miluju. A svého manžela. A našeho Huga, ze kterého je velký brácha. Je to prostě neuvěřitelný. A to teprve důležité, děkuji za ohromnou péči porodnici u Apolináře, úžasné paní porodní asistence, manželům Horákovým, bez nich by nebylo Bena. A taky jejich sestřičce. Tak. Ach ty hormony! Už! Popsala krásná novopečená maminka své dojmy na Instagramu.

Na mateřství se Gabriela velmi těšila a svým rostoucím bříškem se ráda chlubila fotografiemi na instagramovém profilu. Vedle společného pejska Huga, kterého si s manželem pořídili, tak mají teď v domácnosti kluky dva!

Jako moderátorka hlavní zpravodajské relace na televizní stanici Prima Family, se sportovcem Romanem Šebrlem, tak zatím neví, kdy přesně nastoupí zpět do práce. „To závisí na synovi. Ráda bych do práce brzy opět naskočila, protože je flexibilní a dá se toho při ní hodně zvládnout, ale nechci, aby to bylo na úkor miminka,“ prozradila Revue iDnes.cz.

Gabriela Lašková, rodným jménem Kratochvílová, patří jako jedna z mála královen krásy, kterým vydržel partnerský vztah i přes tu všechnu slávu kolem Miss. Se svým současným manželem Filipem Laškem se seznámila ještě před soutěží. A o pár let později ji požádal, během dovolené na Maledivách, o ruku a teď se pyšní synem. Snad jim ta pohádka vydrží co nejdéle!

Témata: Gabriela Lašková moderátoři TV Prima