StarDance 2021: První reakce soutěžících jsou tady!

StarDance 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. dubna 2021 16:22

Česká televize dnes představila deset účastníků jedenácté řady StarDance. Někteří z nich se šli hned podělit o své dojmy na sociální sítě. Dokonce zaznělo i vyjádření o největším adeptovi na vítězství.

Jak vás stars24.cz informoval, dnes byla oznámena sestava deseti soutěžících, kteří se v letošní jedenácté řadě StarDance utkají o titul krále či královny tanečního parketu. První reakce slavných účastníků na sebe nenechaly dlouho čekat.

Přinejmenším tři už se obrátili na své fanoušky, v jejichž podporu budou na podzim věřit. "Tak prý je to venku. Bude se tančit," vzkázal na instagramu zpěvák Mirai Navrátil.

"Tak tak," okomentovala jen velice stručně svou účast v taneční soutěži herečka Marika Šoposká. "Bude to jízda. Už dneska se ukázala hlavní mluvčí i adept na vítězství," podotkla zase někdejší úspěšná tenistka Andrea Sestini Hlaváčková. 

Kromě nich budou dále soutěžit herci Simona Babčáková, Pavel Trávníček, Zdeněk Godla a Jan Cina, zpěvačka Tereza Černochová, krasobruslař Tomáš Verner a farářka Martina Viktorie Kopecká. 

Témata: StarDance Andrea Hlaváčková Marika Šoposká Mirai (skupina)