Bára Basiková o konci na seznamce: To nedám, koukala jsem jako blázen!

Bára Basiková 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2021 18:25

Bára Basiková se nedávno rozhodla zkusit štěstí na seznamce, protože osobním schůzkám v současnosti opravdu není přáno. Nakonec se ale rozhodla, že si radši počká, až budou zase možné. Co ji nepříjemně překvapilo?

Bára Basiková na svém blogu opět prozradila něco ze soukromí. „Tak jsem si dala inzerát. Na seznámení. S nějakým mužem. Hahaha. Poprvý v životě! Já vlastně vůbec nevím, co mě to napadlo,“ napsala.

„Jsem už rok úplně sama. Teda jako bez partnera. Bez přítele. Bez lásky. A to není normální. Nikdo by neměl bejt sám. Jde to chvíli, ale pak je vám smutno, těžko. Osamělost je bolavá. Samotu já ráda, ale osamění nechci,“ konstatovala zpěvačka.

Neodradilo ji ani to, když ji kamarádka připomněla, že se to bude řešit v médiích. Zklamání přišlo spíš z dění na seznamce, kam se přihlásila pod falešnou identitou. „Dost mužů se mi ozvalo,“ přiznala.

„Já koukala jako blázen, co se to proboha děje. Když si pořizuju fotku na seznamku, tak se nad tím asi trochu zamyslím, učešu se, hezky obleču, záleží mi na pozadí, kompozici, na světlu… Muži v mé věkové kategorii jsou starci v kostkovanejch košilích a s lahváčem v ruce, bělovlasí starci s pupkem, dědulové v nátělníkách… Píšou nesmysly a v každým slově hrubka. Na to jsem alergická. Tohle nedám,“ podotkla Basiková.

Lásky se sice nevzdává, ale půjde na to jinak. „Odhlásím se a nechám to bejt. Nechám život plynout a nebudu nic řešit. Nebudu tlačit na pilu. Ono to nějak dopadne. Co se má stát, stane se. A jestli už nikdy nikoho nepotkám, tak holt nepotkám,“ dodala zpěvačka.

Témata: Bára Basiková