František Nedvěd: Boj s nemocí je ve finále! Jak se hudebníkovi vede?

František Nedvěd

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2021 12:02

Františka Nedvěda potkaly během pandemie zdravotní potíže, které s koronavirem nijak nesouvisejí, jsou však ještě závažnějšího charakteru. Hudebník se ovšem rakovině statečně postavil. Jak na tom je?

Závěrem loňského roku přiznal hudebník František Nedvěd, že se u něj rozvinula závažná nemoc. Tou dobou už nějaký čas sváděl boj s rakovinou, která většinou vyžaduje velmi radikální léčbu.

Chemoterapie se na slavném hudebníkovi pochopitelně podepsala, přinejmenším po jedné z nich mu nebylo vůbec dobře. Teď si ale může částečně oddechnout. Podle informací webu blesk.cz má za sebou poslední ozařování.

Člen slavné bratrské dvojice určitě disponuje informacemi od lékařů, rozhodně ale nehodlá nic zakřiknout. „Lékaři mi nechtějí dávat zbytečné naděje,“ svěřil se zmíněnému serveru. Jasno má naopak nějaký čas o tom, co by dělal v případě dobrého výsledku.

„Hlasivky moc šetřit nebudu, protože jakmile se to rozvolní a bude moct být koncert, tak pojedu,“ nechal se slyšet Nedvěd, který hlas během léčby na nějaký čas ztratil.

Témata: František Nedvěd