Eva Perkausová bude vdanou paní: Nezapomenutelné zásnuby!

Eva Perkausová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2021 11:15

Další známá a krásná dáma má namířeno k oltáři. Její televizní kolegové prozradili světu, že Eva Perkausová se zasnoubila. Moderátorce nezbývalo nic jiného, musela prozradit, jak to celé proběhlo.

Eva Perkausová zažila se svým partnerem Ivanem nejedeno dobrodružství, stačí zmínit, jak nedávno uvízli na dovolené na Maledivách kvůli koronaviru. Podle nejnovějších informací se už oba těší na další společné zážitky.

Moderátorka a její milý totiž učinili zásadní rozhodnutí týkající se budoucnosti vztahu a zasnoubili se. Stalo se tak na romantické večeři. „Byla to moc krásná a nezapomenutelná chvíle,“ svěřila se tvář zpravodajství CNN Prima News pořadu ShowTime.

Detaily si sympatická blondýnka chtěla nechat pro sebe, přesto prozradila, že jejího snoubence ovládla nervozita natolik, že mu dokonce vypadla krabička s prstýnkem. „To jsem se dozvěděla až poté, když vše proběhlo,“ uvedla.

Na sociální síti se zatím Perkausová zásnubami nepochlubila, i když bezpochyby už v soukromí obdržela spoustu gratulací.

Témata: Eva Perkausová