Marek Lambora zaskočil fanoušky: Tohle dělá opravdu děsně nerad!

Marek Lambora 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2021 9:19

Pokud si myslíte, že jsou známé osobnosti zvyklé na neustálou pozornost kamer a fotoaparátů, jste možná na omylu. Marek Lambora zaskočil fanoušky, když jim prozradil, co opravdu nemá rád.

Marka Lamboru proslavil seriál Slunečná, takže by každý čekal, že se budu před kamerou cítit jako doma. Neplatí to ale vždy. Jeden snímek mu připomněl, jak se běžně cítí při focení. „Nejradši tak jako do kouta, rychle to nacvakejte, ať už můžu házet nohy na ramena. Fakt! Já se totiž děsně nerad fotím,“ uvedl.

„Něco jiného je, když jsem za postavu, v roli. To si najednou můžu dělat, co chci, jsem volnej jako pták a nerozhází mě žádnej divák (ani když na mě zpoza foťáku zběsile mává) Má to podle mě spousta herců, schováme se za svoji postavu a hlava si to hodí do módu – ‚to ne já, to moje postava‘,“ svěřil se sympatický mladík.

Zato když se postaví před objektiv sám za sebe, tak se prý dějí věci. „Nohy se mi zatnou v pěst, ruce zkoprněj v tý nejnepřirozenější pozici světa a pusa se začne předvádět (asi jako když jde gorila k zubaři),“ vysvětlil fanouškům.

Ve výsledku ale nakonec nervozita opadne. „Naštěstí po nějakém čase pookřeju. Už po 4 hodinách jsem jako ‚doma‘,“ dodal Lambora.

Témata: Marek Lambora