Nikol Štíbrová otevřeně o těhotenství! Takhle ho zhodnotila!

Nikol Štíbrová s partnerem 17

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. dubna 2021 9:24

Nikol Štíbrová (34) je podruhé těhotná. Sama ale otevřeně přiznává, že těhotenství rozhodně nepovažuje za nejkrásnější období v životě ženy! Na druhou stranu si ale užívá, jak ji její partner pomáhá a podporuje ji!

I když je to pro Nikol Štíbrovou už druhé těhotenství, ani teď nesdílí názor, že jde o něco naprosto úžasného! „Ne, no. Ani teď nevnímám těhotenství jako nejkrásnější období v životě ženy, a to se fakt, fakt nechci rouhat,“ přiznává otevřeně nastávající maminka.

 „Nemůžu se rozhodnout, jestli dneska budu mít postcovid syndrom nebo budu prostě jen dál těhotná. Příznaky sou, jak tak čtu, zhruba stejný,“ posteskla si Štíbrová, která před nedávnem covid prodělala.

Je také přesvědčená, že v názoru na těhotenství není sama! „Nějak tuším, že většina holek to má stejně,“ myslí si. Přesto si tohle období užívá. „Co ale vnímám jako nejkrásnější - když čekáte dítě s někým, kdo to dítě s váma čeká taky,“ pochvaluje si.

„Kdo v tom prostě jede s váma, kdo se zajímá, kdo se stará, kdo vám automaticky váže boty, pomáhá vstát z gauče, když se rozležíte/rozložíte během třech epizod doktora House, kdo si šestkrát za noc vyslechne, že je vám tvl strašný vedro, ačkoli je v ložnici 8 stupňů a on klepe kosu, ale neřekne ani slovo,“ vypočítává Štíbrová.

To ale není vše. „Kdo vám milostivě přenechá i svou porci hranolek z mekáče, ikdyž vy vůbec nemáte hlad žejo, kdo s váma zodpovědně vybírá odsávačku na mlíko, kdo vám upřímně pochválí celulitidu na zádech...No dyť víte,“ pokračuje.

Její partner Petr Leitgeb se o ni podle všeho perfektně stará! „Prostě když se denně utvrzujete, že máte parťáka pro život. To je nejkrásnější,“ pochvaluje si Nikol, která už má ze vztahu s Martinem Kynclem syna Matiase.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová)