Vlasta Horvát totálně pošlapal Superstar! Co vadí bývalému vítězi?

Vlasta Horvát 7

Autor: Lelková, stars24.cz

1. dubna 2018 12:11 | Aktualizováno: 1. dubna 2018 13:06

Vlasta Horvát, který vděčí televiznímu pořadu Superstar za svou slávu, řekl svůj názor jasně a bez servítek. Od druhé řady Superstar uplynulo již třináct let, když se Vlasta stal druhým vítězem po Anetě Langerové. A jak vidí tento pořad dnes?

„Občas se na to kouknu. Ještě stále mám tendence si to v televizi zapnout, ale nikdy nevydržím dlouho se na to dívat. Je to úplně o něčem jiném, než to bylo.” Prozradil deníku Super.cz na premiéře filmu Hra začíná, od významného režiséra Stevena Spielberga.

„Nevidím tam moc talentovaných lidí, ti se objevují jen jednou za dlouhou dobu. Spíš je to o nesoudných lidech a pohled na ně se nedá dlouho vydržet, spíš je to reality show, než soutěž hledající talenty.” Dodává na premiéře filmu, kam se vyrazil trochu odreagovat se svým bratrem.

Vlasta se své kariéře věnuje na plno. Nedávno mu vyšel nový hit s názvem Stále nevěřím, který drtí první příčky jako novinka v hitparádách. Tuto píseň věnoval svému zesnulému bratrovi Martinovi a zároveň je předzvěstí nového alba, které vyjde začátkem letošního října.

Naplánováno má i mnoho koncertů na rok 2018 po celé České republice. Pár dní zpátky jsme ho také mohli zahlédnout na Televizi Seznam, či slyšet jeho rozhovory v různých rozhlasových stanicích napříč republikou.

Témata: Vlasta Horváth Superstar