Slzy tekly proudem: Veronika Kašáková vzala nemocného syna do dětského domova!

Veronika Kašáková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. dubna 2021 17:34

Dnes je Veronika Kašáková známou modelkou, její život ale příliš vesele nezačal. Dětství totiž strávila v dětském domově! Teď, když se sama stala matkou, se rozhodla synkovi ukázat, kde vlastně vyrostla!

Jak vás již server stars24.cz informoval, Veronika Kašáková po porodu zažila chvíle hrůzy. Od lékařů se totiž dozvěděla, že její malý synek Matyáš trpí vzácnou metabolickou vadou, kvůli které nemůže jíst téměř žádné bílkoviny. Pokud by chlapeček nedržel přísnou dietu, hrozilo by poškození mozku. Jak se ale zdá, prvotní šok odezněl. A i když má Kašáková o svého synka obavy, částečně ji uklidnily příběhy a zkušenosti lidí, kteří se s touto vadou dokázali v životě nějakým způsobem vypořádat.

Někdejší misska teď dokonce vzala svého malého synka na místo, kde strávila většinu dětství! Veronika Kašáková od 4 let vyrůstala v dětském domově ve Vysoké Peci u Chomutova s bratrem Karlem. Později založila Nadační fond Veroniky Kašákové, který má za cíl pomoci mladým lidem z dětských domovů na jejich cestě do reálného života.

Teď se přijela do domova pochlubit svým prvorozeným potomkem! „I paní ředitelka dětského domova se přišla na malého podívat. Brečíme dojetím všichni,“ prozradila v instastories šťastná maminka. Kromě paní ředitelky syna představila ještě jedné důležité osobě. „A tahle teta vychovatelka mámu vychovala,“ napsala Kašáková k dalšímu snímku.

Témata: Veronika Kašáková