Gabriela Soukalová: Exmanželovi nic nedaruje, prý mu hrozí vězení!

Gabriela Soukalová s bývalým manželem Petrem. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2021 15:10 | Aktualizováno: 8. dubna 2021 22:03

Gabriela Koukalová už má nového přítele a tedy úplně jiné starosti, a tak spor s bývalým manželem nechává v režii právníků. Ten její je ostrý jako břitva a tvrdí, že Petru Koukalovi hrozí vězení.

Gabriela Soukalová si ve sporu s bývalým manželem najala právníka Miroslava Antla, který v rozhovoru pro blesk.cz prozradil, že z jeho znalosti případu v podstatě vyplývá, že vyváděl peníze ze společného jmění páru.

Badmintonista měl mimo jiné zakoupit nemovitost, o které někdejší úspěšná biatlonistka neměla vůbec ponětí. Její právní zástupce v tom spatřuje jasné podvodné jednání.

Podle informací zmíněného serveru se chystají na Koukala podat hned dvě trestní oznámení, přičemž mu má hrozit trest až 10 let odnětí svobody za zvlášť závažný zločin zpronevěry. Šance své klientky přitom právník dobře.

„Pravda je na její straně, vše je poměrně lehce prokazatelné – a všichni jsme zvědavi, jak Petr Koukal vysvětlí své hospodaření s jejich majetkem, kam se poděly desítky milionů vnesené Gabrielou do společného jmění manželů,“ nechal se slyšet Antl.

Témata: Gabriela Soukalová