Lucie Bílá slavila 55. narozeniny: Filipiho vyznání lásky i Dejdarovo přání od srdce!

Lucie Bílá a Radek Filipi. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2021 11:33

Lucie Bílá v tomto týdnu slavila narozeniny, což pochopitelně vzhledem k opatřením znamenala, že se stejně jako před rokem musela držet zkrátka. Důležité osoby jejího života se samozřejmě beztak vzpomněly.

Když se na ni člověk podívá, musí mít pocit, že Lucie Bílá za poslední léta vůbec nezestárla. Třeba by s tímto tvrzením souhlasila, třeba nikoliv. Fakta jsou ale jasná, včera oslavila 55. narozeniny.

Neposlušné tenisky už jsou dávnou historií, ačkoliv sama zpěvačka u srovnávací fotky na svém instagramu naznačila, že se vlastně nezměnila. „Dělí nás 36 let a stejně jako tenkrát, jsem tu pro Vás i dnes,“ napsala. Pak už reagovala především na přání.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila)

„Je přesně 0:01, to znamená, že už je 7.4 a já chci být první lásko moje, kdo ti chce popřát vše nejkrásnější k narozeninám… Jsi celý můj svět, děkuji, že jsi… Miluji Tě!“ vzkázal na svém profilu její přítel Radek Filipi.

Bílé poblahopřál také herec Martin Dejdar. „Milá Lucie, známe se už tááák dlouho, že určitě víš, že moje přání všeho nejlepšího je skutečně od srdce!“ uvedl.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi Martin Dejdar