Rána pro autora hitu Né, pětku né! Josefu Melenovi zemřela maminka!

Josef Melen 6

Autor: Lelková, stars24.cz

1. dubna 2018 11:20 | Aktualizováno: 1. dubna 2018 12:02

Hvězda z dětských let, prožívá asi nejsmutnější období svého života! 29.3.2018 mu zemřela maminka! O smutnou zprávu se podělil se svými fanoušky na sociální síti Facebook. K fotce, na které se drží ruku v ruce s maminkou přidal dojemný popisek.

„Je to pár hodin, co jsme spolu leželi na jedné posteli a ruku v ruce jsem Ti povídal. Každé Tvé stisknutí jsem pochopil. Maminko moje, byla to nejsilnější noc v mém životě... nikdy jsem nic podobného nezažil, posledních 9hodin vedle Tebe, poslední noc s Tebou...  Už navždy poslední noc s mámou!“ Tak zní jeho rozloučení na sociální síti.

Mamince poslal i poslední vzkaz do nebe. „Maminko, pozdravuj tam v nebi Hendrixe, on Ti zahraje Hey Joe. Navždy zůstaneš v mem srdci usměvavá a krásna.“ Napsal k fotografii na Facebooku.

Pepa Melen je nejen zpěvák, kterému nedávno vyšlo výběrové album, ale i moderátor na Českém rozhlasu Dvojka. Zde má svůj pořad Polední hrátky a Dvojka na cestách.

Nedávno svou kariéru také rozšířil o podnik Kavárna Melen, podle názvu je jasné že majitelem je přímo Josef Melen a už se může pyšnit vzácnými hosty, jako je třeba český politik Karel Schwarzenberg.

Témata: úmrtí rodina moderátoři Josef Melen